آینده از آن سیم کارت های الکترونیکی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خرید و فروش سیم کارت رندباز و آدرس rondbazzz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

هر کس در تاریخ به یک نام و رسم معروف شده است گراهام بل به اختراع تلفن ادیسون به اختراع برق و مارتین کوپر اسمش با گوشی های همراه شده است .گوشی هایی که وقتی امد دنیای ارتباطات را به کلی تغییر داد و برای همه وسیله ایی تازه و جالبی بود اما در آن زمان هیچ کس فکرش را هم نمی کرد که  تکنولوژی انقدر پیشرفت کند که گوشی ها بسیار هوشمند شوند و جای بسیاری از وسایل را برای ادم ها بگیرند.شاید گوشی های هوشمند با وسیله ایی نام شان یکی شده باشد که برای بسیاری از آدم ها هم داشتن آن مهم باشد و ان هم سیم کارت ها هستند وسیله جدا ناپذیری که اگر نباشد ارتباطات در جامعه بسیار سخت می شود. تنها گوشی های هوشمند در این زمانه نیستند که به سیم کارت نیاز دارند بلکه بعضی از وسایل در این دوره نیاز به سیم کارت دارند تا بتوانند مردم از آنها استفاده کنند

در طول این سال ها، سیم کارت ها مانند هر فناوری دیگری دستخوش تغییرات زیادی شده اند که مهمترین این تغییرات در قالب اندازه و کارکرد این قطعات ظاهر شده است. یکی از مهم ترین و ابتدایی ترین تغییرات ایجاد شده در سیم کارت ها، مربوط به اندازه آنها می باشد که با نازک تر شدن گوشی ها، سیم کارت ها نیز به تدریج کوچکتر شدند و در قالب های سیم کارت های استاندارد، میکرو سیم و نانو سیم در بازار عرضه شدند. اندازه یک سیم کارت استاندارد تقریبا به اندازه یک کارت حافظه اس دی است در حالی که میکرو سیم با ابعاد کوچکتر به اندازه 15 میلی متر در 12 میلی متر و سیم کارت نانو با کوچکترین ابعاد 12.3 در 8.8 میلی متر در بازارهای جهانی وجود دارند.

 

از لحاظ عملکرد نیز سیم کارت های الکترونیکی به عنوان جدید ترین تکنولوژی روز دنیا، از ویژگی ها و قابلیت های منحصر بفردی برخوردار هستند که می توانند یک جایگزین مناسب برای سیم کارت های سنتی باشند. سیم کارت های الکترونیک یا همان eSIM مخفف عبارت Embedded SIM می باشد که به معنی سیم جاسازی شده، می باشد.

 

البته سیم کارت های الکترونیک که به عنوان یک فناوری جدید قرار است جایگزین سیم کارت های سنتی شود، از بسیاری جهات با سیم کارت های سنتی فرق دارند. eSIM در اصل یک سیم کارت واقعی نیست، بلکه یک چیپ با استاندارد SON-8 است که مستقیما داخل یک گجت تعبیه می شود، به همین خاطر سیم کارت های الکترونیکی قابل جدا شدن نیستند و به عنوان بخشی از پردازنده بر روی مادر برد دستگاه قرار می گیرند.

 

بنابراین اگر قصد تعویض اپراتور را داشته باشید، به هیچ وجه امکان خارج کردن فیزیکی سیم کارت الکترونیکی وجود نداشته و باید از راه دور نسبت به این کار اقدام نمود. همین امر چیپ های eSIM را قابل اعتمادتر از سیم کارت های عادی می سازد، چون به هیچ وجه خطای مکانیکی مثل بد قرار گرفتن در اسلات در آنها رخ نمی دهد. البته سیم کارت های الکترونیکی از توانایی ذخیره و استفاده از چندین پروفایل برخورداند که به کاربر این امکان را می دهد تا مثلا در سفر نیازی به مکان یابی و خارج کردن سیم کارت نداشته باشند. همین قابلیت از جنبه ای دیگر کاربران را از خرید سیم کارت های کشور مقصد بی نیاز می سازد و آنها می توانند به راحتی از امکانات و خدمات اپراتورهای ارائه دهنده کشورهای دیگر استفاده نمایند.

 

علاوه بر این سیم کارت های الکترونیکی به دلیل کوچکتر بودن، فضای کمتری اشغال می کنند، در مقام مقایسه، eSIM تقریبا 30 میلی متر مربع مساحت دارد که حدود یک سوم نانو سیم می باشد. ابعاد کوچک سیم کارت های الکترونیک بسیار مورد توجه سازندگان گوشی ها، تبلت ها، ساعت های هوشمند و لپ تاپ ها قرار گرفته و به آنها کمک می کند تا نه تنها وزن تمام شده گجت های هوشمند را کم کنند بلکه این فضای اضافه را به امر دیگری اختصاص دهند. زیرا استفاده از سیم کارت فیزیکی به معنی استفاده از سخت افزار بیشتر هم چون محل قرار گیری سیم کارت و کارت خوان در دستگاه می باشد که چنین قطعات و فضاهایی در صورت استفاده از سیم کارت های الکترونیکی حذف خواهد شد.

 

با در نظر گرفتن همه شرایط و قابلیت های سیم کارت های الکترونیکی، می توان آینده درخشانی را برای آنها پیش بینی کرد، زیرا انعطاف پذیری آنها به کاربران این امکان را می دهد تا مثلا یک کامپیوتر هیبریدی را به هر نقطه از جهان که تمایل دارند، برده و کماکان به اینترنت دسترسی داشت. قطعا همین ویژگی منحصر بفرد بسیار برای سازندگان، آزاد کارها، نیروی کار مهاجر و حتی کاربران معمولی جذاب و دوست داشتنی خواهد بود.

 

در حال حاضر دستگاه های پیشرفته ای مانند اپل واچ 3، گوگل پیکسل 2 و مایکروسافت سرفیس پرو lTE از فناوری سیم کارت الکترونیکی پشتیبانی می کنند. البته کامپیوترهای همیشه متصل جدید که با همکاری کوالکام و شرکای سخت افزاری مایکروسافت ساخته شده اند نیز در حال اضافه شدن به این سیستم می باشند. به طور کلی تقریبا همه گوشی های پرچمدار برندهای مطرح جهانی از این فناوری استفاده می کنند که همه آنها از قیمت بالایی نیز برخوردارند، تغییر این وضعیت یعنی راه پیدا کردن سیم کارت های الکترونیکی به گوشی های میان رده و پایین رده می تواند باعث پذیرش بیشتر و سریعتر سیم کارت های الکترونیکی از سوی مخاطبان شده و در دراز مدت منجر به از رده خارج شدن سیم کارت های سنتی و پلاستیکی گردد.. بنابراین در آینده ای نزدیک باید امیدوار بود اپراتورهای موبایل و سازندگان بیشتری از این فناوری استفاده کنند.

 

از آنجا که eSIM به عنوان به روز ترین و تازه ترین تکنولوژی روز دنیا، باید توسط اپراتور پشتیبانی گردد لازم است کاربر در زمان انتخاب این نوع سیم کارت، اپراتوری را انتخاب نماید که سیم کارت الکترونیکی را عرضه می کند، البته گوشی همراه کاربر نیز باید مجهز به سخت افزار داخلی مورد نیاز eSIM باشد و از آن پشتیبانی کند. از اپراتورهای بین المللی که از این فناوری پشتیبانی می کنند؛ می توان به AT & T و T – Mobile نام برد.

در کشور ما هنوز هیچ کدام از اپراتورها از این فناوری پشتیبانی نمی کنند، البته شرکت های ایرانسل و شاتل به دنبال راه اندازی سیم کارت الکترونیکی بوده و آزمایشاتی هم در این خصوص انجام داده اند که نمی توان از آن به عنوان یک عملکرد جدی و مثبت برای فعال سازی این فناوری یاد کرد.





:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : sepehr
ت : سه شنبه 10 آبان 1401
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');