آشنایی با سیم‌کارت‌های eSIM


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خرید و فروش سیم کارت رندباز و آدرس rondbazzz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آشنایی با سیم‌کارت‌های eSIM

 

متاسفانه بسیاری از افراد با سیم‌کارت‌های esim آشنایی ندارند و چیزی که این عدم آشنایی را عجیب و غیر منطقی می‌کند مزایای این سیم‌کارت است که از جهات‌های مختلفی اعم از اقتصادی، محیط زیستی،جغرافیایی و… به نفع کاربر است .

البته اگر شما از آن دسته افراد خوش ذوقی هستید که مدارم در حال سفر کردن به کشور‌های مختلف هستید یا شغلتان به گونه‌ایست که شما مادام در حال سفرید قطع به یقین  با این سیم‌کارت آشنایی کامل را دارید چرا که تنها با داشتن این سیم‌کارت دیگر نیازی به خرید سیم کارت مخصوص کشور مورد نظر را ندارید و مجبور نیستید هربار به محض ورود به کشور جدیدی هزینه‌ای بابت خرید سیم‌کارت جدید بدهید

از مهم‌ترین مزایایی که استفاده از این سیم کارت‌های ای‌سیم به دنبال دارد؛ آن است که طراحان و تولیدکنندگان دیگر مجبور نیستند تا یک فضای جداگانه برای سیم‌کارت فیزیکی در نظر بگیرند و به این ترتیب می‌توانند با اختیار عمل و خلاقیت بیشتری به طراحی گوشی‌های هوشمند بپردازند. به این ترتیب از این پس شاهد موبایل‌هایی با طراحی جذاب‌تر و زیباتر هم‌چنین کناره‌های باریک‌تر و نازک‌تر خواهیم بود.

واژه‌ی ای‌سیم Esim  مخفف عبارت Embedded Subscriber Identity Module بوده و به معنای سیم‌کارت قابل ادغام است. این فناوری نوظهور، در واقع به این ترتیب عمل می‌کند که سیم‌کارت بخشی جدایی ناپذیر از برد اصلی گوشی می‌شود. بنابراین دیگر نمی‌توان آن را از موبایل خارج نمود یا تعویض کرد و اپراتورها در کشور‌های گوناگون به طریقی تازه از آن‌ها پشتیبانی خواهند کرد.

پس از عرضه شدن آیفون 10 و آیفون 10 اس مکس به بازار و بهره‌مندی این دو گوشی هوشمند از سیم‌کارت‌های ای‌سیم، مخاطبان درصدد شناخت بیشتر این سیم‌کارت‌ها برآمدند و تولیدکنندگان نیز از این تکنولوژی جدید استقبال کردند.

البته به نظر می‌رسد آیفون‌های 10 و 10 اس مکسی که در بازار چین عرضه شده‌اند؛ از سیم‌کارت‌های معمولی و فیزیکی برخوردارند و تفاوتی با گوشی‌های هوشمند پیش از خود ندارند. هرچند که همین دو مدل موبایل در سایر کشورها از یک سیم کارت معمولی و یک ای‌سیم بهره می‌برند. باید گفت که این فناوری هنوز آنقدر هم گسترده نشده و تنها کشورهایی از قبیل اتریش، کانادا، کرواسی، جمهوری چک، آلمان، مجارستان، هند، اسپانیا، انگلیس و ایالات متحده آمریکا از این سرویس نوظهور پشتیبانی می‌کنند و فقط کاربران ساکن این کشورها می‌توانند از نسخه‌ی دارای ای‌سیم آیفون 10 و 10 اس مکس استفاده کنند. البته لازم به ذکر است که بر اساس گزارش‌های به دست آمده؛ سایر کشورها هم از این تکنولوژی و تحول استقبال کرده‌اند و در پی آنند تا بتوانند از این سرویس پشتیبانی و استفاده کنند.

به علاوه راه‌اندازی سیم‌کارت هم در مدت زمان کوتاهی انجام خواهد شد و هم‌چنین برای اطمینان از درستی عملکرد سیم کارت، نیازی به تماس گرفتن با دیگری نخواهد بود!

یکی دیگر از مزایای قابل توجه سیم‌کارت‎‌های ای‌سیم، مربوط به کاربرانی است که به طور مداوم در سفر و جا‌به‌جایی میان کشورهای مختلف هستند. در این شرایط مشترکین دیگر نیازی به خرید سیم کارت مخصوص کشور مورد نظر و پرداخت مبالغ چشمگیر را نخواهند داشت. به علاوه از تولید سیم‌کارت‌های فیزیکی نیز جلوگیری می‌شود و اپراتورها نیز از پرداخت هزینه‌های سنگین این فرایند معاف خواهند شد.

بنابر همه‌ی نکاتی که ذکر شد، سیم‌کا‌رت‌های ای‌سیم به کاربران و تولیدکنندگان کمک‌های بسیاری خواهد کرد. سیم‌کارت ای‌سیم هر دوی این گروه‌ها را از پرداخت هزینه‌های گزاف برای تهیه و تولید سیم‌کارت‌های فیزیکی معاف خواهد کرد و همینطور در جهت حفظ محیط زیست نیز مفید واقع خواهد شد. با برخورداری از ای‌سیم، کافی است موقعیت جغرافیایی خود را تعیین کنید و از خدمات پشتیبانی سیم‌کارت خود بهره‌مند شوید.

 

 





:: برچسب‌ها: سیم کارت , خرید سیم کارت رایتل , سیم کارت اعتباری رایتل , رایتل , رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : sepehr
ت : دو شنبه 17 خرداد 1400
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');