کارهایی که قبل از دورانداخت تلفن همراه لازم است انجام دهیم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان خرید و فروش سیم کارت رندباز و آدرس rondbazzz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

 

تلفن‌های همراه هوشمند هر سال به روز شده و کمپانی‌ها مدل‌های تازه‌ای را عرضه می‌کنند، بنابراین علاقمندان به تلفن های هوشمند به روز و با آخرین امکانات کار سختی را برای مقاومت در برابر نخریدن گوشی‌های جدید دارند. به این دلیل و به دلایل مختلف دیگر مانند خراب شدن گوشی افراد مجبور به تعویض و یا دور انداختن تلفن خود می‌شوندو یا آن را تعویض کرده و موبایل قدیمی‌شان را به فرد دیگری واگذار می‌کنند. 

شما نیز ممکن است از این دسته افراد باشید که قصد تعویض و یا دورانداختن گوشی‌تان را داشته و یا می‌خواهید آن را به شخص دیگری بفروشید. سوالی که در اینجا پیش می‌اید ای است که با اطلاعات شخصی ذخیره شده در تلفن قبلی خود چه کنید؟ در این مقاله تمامی اقداماتی را که لازم است انجام دهید به طور کامل توضیح دادیم. 

 

 

 

1. رمزهای عبور را تغییر دهید

 

 پیرو مورد قبلی که اهمیت خارج شدن از حساب‌های کاربری را ذکر کردیم، این بار به موضوع مهم دیگری اشاره می‌کنیم. بسیاری از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها قابلیت ذخیره رمز عبور را دارند. به طوری که اگر از حساب خود خارج شوید، هنگام ورود به حساب، رمز عبور به طور خودکار برای شما نمایان می‌شود. بنابراین با تغییر رمز عبور خود مانع از افشا شدن آن برای دیگران شوید.




2. از حساب‌های کاربری خود خارج شوید

 

شبکه‌های اجتماعی، ایمیل، جی‌میل و فیسبوک که در گوشی موبایل وجود دارند، دارای حساب کاربری شما هستند. بنابراین نفر بعدی که از گوشی موبایل شما استفاده می‌کند، می‌تواند به راحتی به حساب کاربری، پیام‌ها و اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشد. به همین خاطر ضروری است که قبل از دور انداختن گوشی خود از تمامی حساب‌های خود در این اپلیکیشن‌ها خارج شوید و یا به اصطلاح انگلیسی (Log out) کنید. این مورد در نرم افزارهای مربوط به انجام تراکنش‌های بانکی و کیف پول‌های دیجیتال از اهمیت بیشتری برخوردار است.




2. اطلاعات گوشی را ذخیره کنید

 

دستگاه تلفن همراه هر شخص منبع مهمی از اطلاعات شخصی مانند عکس‌، فیلم، یادداشت و شماره تلفن اطرافیان به شمار می‌رود. برای این که خیالتان از حفظ این اطلاعات راحت باشد، لازم است آن‌ها را در یک کارت حافظه ذخیره کنید؛ همچنین می‌توانید از فضای ابری (Cloud Data Storage) بهره ببرید. با این قابلیت، به جای ذخیره سازی اطلاعات بر روی سخت افزارها، آن ها را بر روی سرورهای اینترنت نگهداری می‌کنید. در گوشی‌های اندرویدی از اپلیکیشن گوگل درایو (Google Drive) و در گوشی‌های آیفون اپلیکیشن آی کلود (iCloud) برای ذخیره‌سازی اطلاعات بر روی اینترنت استفاده می‌شود.

 

3. رمزهای عبور را تغییر دهید

 

 پیرو مورد قبلی که اهمیت خارج شدن از حساب‌های کاربری را ذکر کردیم، این بار به موضوع مهم دیگری اشاره می‌کنیم. بسیاری از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها قابلیت ذخیره رمز عبور را دارند. به طوری که اگر از حساب خود خارج شوید، هنگام ورود به حساب، رمز عبور به طور خودکار برای شما نمایان می‌شود. بنابراین با تغییر رمز عبور خود مانع از افشا شدن آن برای دیگران شوید.

 

4. اتصالات لوازم جانبی گوشی را قطع کنید

 

برخی از لوازم جانبی گوشی موبایل مانند هدفون و تلوزیون‌های هوشمند با استفاده از بلوتوث به دستگاه وصل می‌شوند. اگر اتصال آن‌ها را با گوشی خود قطع نکنید، ممکن است هنگام استفاده از هدفون، هر بار به گوشی قدیمی‌تان که حالا دست فرد دیگری است متصل شود.

 

5. سیم کارت و حافظه جانبی را فراموش نکنید

 

بعد از انجام تمامی مواردی که در بالا ذکر شد، حال وقت آن است که کارت حافظه جانبی و سیم کارت خود را از دستگاه خارج کنید. بدین ترتیب، اطلاعاتی که بر روی آن‌ها ذخیره دارید به طور ایمن از گوشی تلفن خارج می‌شود.

 

6. دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید

 

در نهایت وارد تنظیمات گوشی موبایل شوید و به دنبال گزینه Reset بگردید. ابتدا دستگاه شما را در جریان پاک شدن و از دست رفتن تمامی اطلاعاتی که در گوشی دارید قرار می‌دهد. اگر پنج مورد بالا را به طور کامل انجام داده‌اید با خیال راحت به فرایند بازگشتن به تنظیمات کارخانه ادامه دهید و برای همیشه با گوشی قدیمی خود خداحافظی کنید!








:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : sepehr
ت : دو شنبه 4 اسفند 1399
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');